ATIK YAĞDAN SABUN ELDE EDEREK GERİ DÖNÜŞÜME KATKIDA BULUNUYORUZ

Kimya Öğretmenimiz Elif Çiçek rehberliğinde 11A sınıfı öğrencilerimiz Gökçen Koçhan ,Güzin Halıcıoğlu, Sıla Koç atık yağdan sabun elde ederek geri dönüşüme katkıda bulundu. Kimya öğretmeni Elif Çiçek "Bitkisel atık yağlar toprağa döküldüğü zaman toprağın yapısını bozar ve verim kaybına sebep olur. Lavaboya dökülen atık yağlar giderlerin tıkanmasına sebep olur ve deniz, akarsu, göl sularına karışır. Bizim projede amacımız kullanılmayan atık yağların çevremizi kirletmesi yerine bu yağlardan sabun elde ederek temizlik ve hijyen alanında kullanmak ve geri dönüşüme katkıda bulunmak" şeklinde bilgi verdi.

HABER İÇİNDE YER ALAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNDEN İZİN BELGESİ ALINARAK İSİM VE FOTOĞRAFLARI YAYINLANMIŞTIR.

15.05.2022 812

15-05-202215-05-202215-05-2022