EDEBİYAT ÇANTASI  OKUMA GRUBU PROJESİ

EDEBİYAT ÇANTASI  OKUMA GRUBU PROJESİ

22.11.2023 291

EDEBİYAT ÇANTASI  OKUMA GRUBU PROJESİ

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mihri FİDANCI öncülüğünde “EDEBİYAT ÇANTASI OKUMA GRUBU” oluşturuldu. "Kitapların Işığında Buluşalım" sloganından hareketle 9.sınıf öğrencilerimizden yaklaşık 30 öğrencinin gönüllü olarak katıldığı okuma grubumuz, her ay bir kitap okuyarak tahlilini yapmayı hedefliyor. Edebiyat çantası okuma grubumuz kasım ayında Reşat Nuri Güntekin’in eşsiz eseri olan “Acımak” adlı romanı okuyacaklar. Kitap tahlillerimiz her ay düzenli olarak okul kütüphanemizde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin kitap okuma kültürü edinmelerini amaçlayan okuma projesi ile aynı zamanda analitik düşünebilen, algılama gücü yüksek, yorum ve sentez yapabilen, sorgulayan, kültürlü, milli ve manevi değerlerine sahip bireyler olarak yetişmeleri de hedeflenmektedir.

Okumaya gönül veren sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, onlara ışık olan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Mihri Fidancı’ya teşekkür ederiz.

Sevgili GENÇLER, yüreğinizden sevgi, elinizden kitap eksik olmasın inşallah iyi okumalar…

22-11-2023